Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Desfulleu l’enciam i, si té els nervis molt marcats, talleu-los amb cura.
  2. Estireu unes làmines de film transparent i poseu-hi l’enciam a sobre.
  3. En un bol, barregeu el formatge d’untar amb una mica de julivert picat i nous picades.
  4. Unteu les fulles d’enciam amb aquesta barreja i, al mig, poseu-hi una tira de salmó fumat. Emboliqueu l’enciam sobre ell mateix i premeu-ho bé, com si fos un caramel.
  5. Deixeu-ho una estona a la nevera.
  6. Traieu els rotlles de la nevera i talleu-los com si fos un rotlle de sushi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: