Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la molla de pa en remull i deixeu-la-hi reposar. Al cap d’una estona, escorreu-la amb les mans i barregeu-la amb la carn picada, un all i el julivert ben picats, els ous, el vi i el brandi, i assaoneu-ho amb sal, pebre negre i nou moscada.
  2. Seguidament, prepareu les mandonguilles, enfarineu-les, fregiu-les en una paella i deixeu-les en un plat.
  3. Sofregiu ceba, tomàquet i pebre vermell en una cassola de fang. Quan el sofregit estigui a punt, afegiu-hi una cullerada de farina i el brou prèviament preparat.
  4. Passeu-ho pel passapuré, torneu-ho a la cassola, afegiu-hi les mandonguilles i el llorer i coeu-ho a foc lent.
  5. Per a la sípia, feu una cosa similar. Netegeu-la i talleu-la a trossos. Feu un sofregit com abans, però en comptes d’usar brou de carn n’hi poseu de peix.
  6. Quan estigui a punt, el passeu pel passapuré, el torneu a ficar dins la cassola i hi afegiu la sípia. A mitja cocció poseu-hi l’allioli.
  7. Poseu les mandonguilles i la sípia en una cassola i incorporeu-hi una picada d’ametlles, all i julivert. Abans de retirar-ho del foc, afegiu-hi les gambes i rectifiqueu-ho de sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: