Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates i esqueixeu-les.
  2. Peleu els alls, talleu-los a rodanxes i sofregiu-los en una cassola de ferro colat amb un raig d’oli. Quan comencin a quedar rossos, traieu-los i reserveu-los.
  3. Afegiu la ceba a la mateixa cassola i deixeu-la ofegar. Poseu-hi els pebrots tallats a daus ben menuts amb el vi blanc i deixeu-ho reduir. Al cap d’uns quants minuts, afegiu-hi el tomàquet ratllat i la meitat dels alls. Deixeu-ho coure perquè quedi un sofregit melós. Si queda sec, hi podeu afegir una mica de brou de peix.
  4. Quan sigui confitat, tritureu el sofregit, passeu-lo per un colador xinès i torneu-lo a la cassola. Al damunt, poseu-hi les patates i cobriu-ho amb el brou de peix. Deixeu-ho coure 10 min. Salpebreu-ho.
  5. Després, poseu-hi els pèsols i els lloms de bacora salpebrats. Deixeu-ho coure uns quants minuts, que no quedi massa cuit.
  6. Mentrestant, feu una picada amb els alls fregits, les avellanes torrades, la llesca de pa fregida i el julivert. Deixateu-la amb el suc de la cocció i tireu-la a la cassola. Deixeu-ho coure 2 min més, rectifiqueu-ho de sal i pebre i apagueu el foc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: