Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Aboqueu en el vas el sucre de llustre i la farina d'ametlles. 
  2. Programeu 15 s, velocitat 6.
  3. Incorporeu la clara d'ou i barregeu-ho 20 s, velocitat 6.
  4. Formeu les figuretes de massapà amb l'ajuda d'un motlle o amb les mans.
  5. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  6. Pinzelleu les figuretes amb rovell d'ou i gratineu-les durant 2 min.

Nota:

Si feu el sucre glacé a la Thermomix, feu-lo amb antelació perquè estigui fred. Si no teniu farina d'ametlles, podeu fer-la polvoritzant ametlles crues durant 1 min a velocitat progressiva 5-10. És aconsellable que poseu una ametlla amarga o que ho aromatitzeu amb extracte d'ametlla amarga.

Conservació:

Es conserva a la nevera durant una setmana dins d'un recipient hermètic.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: