Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cruixent de canyella: foneu la mantega i pinteu-ne el full de pasta fil·lo. Poseu-hi sucre i canyella en pols. Entreu-ho al forn a 100 ºC fins que quedi ros.
  2. Escalfeu l’aigua al foc. Quan bulli, infusioneu-hi la pell de la llimona i la branca de canyella. Coleu-ho i infusioneu-ho amb les ametlles. Deixeu-ho 30 min i torneu-ho a colar. Barregeu-ho amb el sucre, la sal i la Maizena diluïda en un raig d’aigua freda perquè no faci grumolls. Coeu-ho al foc fins que s’espesseixi.
  3. Poseu-ho en motlles o en copes a la nevera. Desemmotlleu-ho i serviu-ho amb el cruixent de canyella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto