Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les clares dels ous dins un bol a la nevera 30 min. Després, munteu-les a punt de neu i, al final, afegiu-hi el sucre. Bateu-les un parell de minuts. Tasteu-les per veure si són al vostre gust de dolç i barregeu-hi amb cura la resta d’ingredients (el sucre, el cafè i el whisky), fent que quedi tot ben integrat barrejant-ho delicadament amb una espàtula.
  2. Ompliu quatre motlles amb la merenga (si no en teniu, poseu el suflé dins de tasses de cafè amb llet). Poseu els motlles al microones a 750 W de potència durant aproximadament 17 s. Estigueu alerta i, quan vegeu que ja ha pujat, apagueu el microones. Així evitareu que la clara quedi massa cuita i agafi gust excessiu d’ou.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto