Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cruixent de pinya: talleu la pinya en rectangles de 15 x 20 cm i, tot seguit, en làmines fines.
  2. Feu bullir l’aigua amb el sucre i submergiu-hi la pinya uns segons.
  3. Estireu la pinya sobre un silpad i escampeu-hi sucre de llustre fins a cobrir-la tota.
  4. Assequeu-la al forn 3 h, a 40 ºC, fins que estigui cruixent.
  5. Per al chutney: escalfeu una mica d’oli en una paella i sofregiuhi la pinya, tallada a daus.
  6. Afegiu-hi el sucre i deixeu que es caramel·litzi una mica. Separeu-la amb vinagre i afegiu-hi l’anís estrellat en pols.
  7. Serviu una sèrie de làmines de pinya intercalades amb el chutney de pinya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: