Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure el fondant, la glucosa i l’isomalt en un cassó fins a 163 ºC. Controleu la temperatura amb un termòmetre digital de cuina. Compte de no cremar-vos. Quan hi arribi, poseu el caramel en un paper antiadherent i deixeu-lo refredar.
  2. Tritureu-lo juntament amb els caramels.
  3. Poseu la pols de caramel amb l’ajut d’un colador al damunt d’un silpat (làmines de silicona) fent una capa fina, marqueu uns quadrats de 5,5 cm i deixeu-ho coure al forn perquè es caramel·litzi i quedi un cruixent transparent. Al cap de 4 min, ja el podeu treure del forn i guardar-lo en una capsa hermèticament tancada perquè no s’humitegi. Si hi poseu una bosseta de gel de silici, us aguantarà molt millor.
  4. Per muntar el plat, talleu el recuit de drap en quatre trossos i munteu un milfulls posant una làmina de cruixent de mel, un tall de recuit i un raig petit de mel. Feu aquesta operació quatre vegades i acabeu-la amb una cullerada de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto