Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’oli en un lloc temperat.
  2. Peleu els alls i talleu-los a làmines. Poseu-los en un cassó amb un raig d’oli perquè es vagin confitant. Quan siguin mig cuits i sense que agafin color, incorporeu-hi el bacallà esqueixat sense gens d’aigua. Deixeu-ho coure 2 min, remenant-ho perquè el bacallà es vagi escalfant però que no es cogui massa. Retireu-ho del foc i tritureu-lo. Aneu-hi afegint l’oli restant (els 185 ml), tebi, perquè la brandada es vagi lligant. Entremig de l’oli, aneu-hi tirant un petit raig de llet. Ha de quedar una brandada ben lligada i emulsionada.Tasteu-ho de sal.
  3. Peleu les patates i talleu-les a rodelles molt fines. Fregiu-les en una paella amb l’oli ben calent. Escorreu-les i reserveu-les.
  4. Peleu el pebrot, la ceba i l’albergínia escalivada. Escalfeu la nata, barregeu-ho i tritureu-ho que quedi ben fi, com una salsa. Poseu-ho a punt de sal.
  5. Munteu un milfulls intercalant una rodanxa de patata xip i una de brandada. Acompanyeu-ho amb la salsa d’escalivada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: