Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu 80 g de la xocolata de cobertura i trossegeu-la. Escalfeu la nata amb el sucre al microones i barregeu-ho fins que es dissolgui el sucre. Aboqueu la nata calenta sobre la xocolata trossejada i remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  2. Mentrestant, foneu la resta de la xocolata al microones.
  3. Aboqueu la xocolata fosa sobre un paper film i tapeu-ho amb un altre film. Esteneu-ho bé amb les mans fins que quedi una capa ben fina. Amb l’ajuda d’un regle, marqueu una quadrícula i deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. Munteu la nata amb la xocolata de la nevera. Trenqueu els quadrats de xocolata i prepareu el milfulls alternant capes de xocolata i de nata trufada. Decoreu-ho i serviu-ho fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto