Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, bateu el vinagre de sidra amb la mostassa, una mica de sal i l’oli d’oliva, que abocareu a poc a poc, fins a lligar la vinagreta.
  2. Als plats de presentació, poseu l’enciam, net i trossejat, les nous picades, el raïm i els tomàquets.
  3. Acompanyeu-ho amb les flors de parmesà i la vinagreta de mostassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: