Preparació
- Poseu els talls de bacó entre molts papers absorbents de cuina. Introduïu-ho al microones 4-5 min a màxima potència (ha de quedar cruixent). Escalfeu el forn a 180 ºC.
- Poseu al vas els tomàquets secs i trossegeu-los programant 6 s, velocitat 7.
- Aboqueu-ho en un bol i cobriu-ho amb aigua calenta per hidratar-ho.
- Ratlleu el formatge programant 10 s, velocitat progressiva 5-10. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
- Trossegeu el bacó programant 3 s, velocitat 4. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
- Poseu els ous al vas i programeu 3 min, 37 ºC, velocitat 4.
- Afegiu-hi la llet i la margarina a trossos petits i programeu 15 s, velocitat 3.
- Incorporeu-hi les herbes, els tomàquets escorreguts, el formatge i el bacó. Barregeu-ho programant 10 s, velocitat 3.
- Afegiu-hi la farina i el llevat i programeu 5 segons, velocitat 3. Acabeu-ho de barrejar amb l'espàtula.
- Aboqueu la barreja en motlles individuals o càpsules de magdalenes i enforneu-ho 20-25 min.