Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un corró, estireu la massa de pizza molt fina, tan fina com es pugui.
  2. Per al farcit: barregeu el plàtan tallat a daus, les nous trossejades i les perles de xocolata.
  3. Talleu la massa en cercles d’uns 8 cm de diàmetre. Ompliu cada cercle amb una cullerada del farcit, tanqueu-lo en forma de mitja lluna i segelleu bé les vores.
  4. Pinteu la superfície amb ou batut i empolsar-hi sucre generosament.
  5. Coeu-ho 10 min a 220 ºC fins que la superfície sigui daurada.
  6. Serviu-ho tebi acompanyat de xocolata calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: