Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la ganache: piqueu la xocolata i deixeu-la en un bol.
  2. Bulliu la nata i aboqueu-la sobre la xocolata. Remeneu-ho fins a obtenir una crema homogènia. Afegiu-hi la mel i, tot seguit, la mantega a temperatura ambient. Remeneu-ho i reserveu-ho.
  3. Per a les cassoletes: foneu la xocolata blanca al microones a baixa potència i pinteu les cassoletes amb una capa finíssima de xocolata blanca.
  4. Un cop freda la xocolata blanca, poseu una culleradeta de melmelada a cada cassoleta i acabeu d’omplir-les amb la ganache acabada de fer, encara tèbia. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  5. Decoreu-ho amb els fruits vermells i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: