Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mitjana en un recipient tapat i poseu-lo a la nevera tot un dia, perquè perdi l'aigua. Després, traieu-la i eixugueu-la amb paper abosorbent.
  2. Netegeu el recipient i poseu-hi la vedella. Cobriu-la amb l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana i poseu-la de nou a la nevera, 3 dies.
  3. Al moment de preparar la mitjana, traieu-la de l'oli i coeu-la a la brasa de carbó, al vostre gust. La podeu acompanyar amb una guarnició de patata feta al vapor amb un toc de brasa i tomàquets a la brasa.
  4. És una recepta senzilla en què el més important és la maceració. Un recordatori de quan no hi havia neveres i, sobretot en temps de la matança del porc, era una manera de conservar la carn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: