Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. En un bol, tamiseu la farina, la sal i el llevat Royal. Reserveu-ho.
  3. En un altre bol, bateu la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema homogènia. Afegiu-hi l'extracte de vainilla i unes gotes de colorant rosa. Barregeu-ho bé.
  4. Afegiu a aquesta barreja un terç dels ingredients secs i barregeu-ho, afegiu-hi un ou i barregeu-ho fins que quedi integrat. Afegiu-hi un terç més dels ingredients secs i barregeu-ho. Després, l'altre ou i torneu-ho a batre. Finalment, afegiu-hi la resta dels ingredients secs i barregeu-ho bé.
  5. Afegiu-hi la 'buttermilk' i bateu-ho fins que quedi integrada.
  6. Unteu un motlle rodó de 20 cm de diàmetre i aboqueu-hi la massa. Enforneu-ho uns 35 min.
  7. Un cop el pa de pessic estigui al punt, traieu-lo del forn i espereu uns minuts abans de desemmotllar-lo. Deixeu-ho refredar completament abans de decorar la mona.
  8. Per fer la crema de formatge, bateu bé tots els ingredients amb les varetes fins que obtingueu una crema homogènia. Ho podeu tenyir amb el color que més us agradi. (Jo vaig partir el pa de pessic per la meitat i el vaig farcir amb una bona quantitat de crema. La resta, la vaig utilitzar per cobrir el pastís. Ho vaig acabar decorant amb plomes, ous de xocolata i les figures de la Rapunzel i el Pascal.)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

XXIV Jornades dels Cítrics d'Alcanar

Del 17 de novembre al 17 de desembre, Alcanar celebra les XXIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina,...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto