Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. En un bol, tamiseu la farina, la sal i el llevat Royal. Reserveu-ho.
  3. En un altre bol, bateu la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema homogènia. Afegiu-hi l'extracte de vainilla i unes gotes de colorant rosa. Barregeu-ho bé.
  4. Afegiu a aquesta barreja un terç dels ingredients secs i barregeu-ho, afegiu-hi un ou i barregeu-ho fins que quedi integrat. Afegiu-hi un terç més dels ingredients secs i barregeu-ho. Després, l'altre ou i torneu-ho a batre. Finalment, afegiu-hi la resta dels ingredients secs i barregeu-ho bé.
  5. Afegiu-hi la 'buttermilk' i bateu-ho fins que quedi integrada.
  6. Unteu un motlle rodó de 20 cm de diàmetre i aboqueu-hi la massa. Enforneu-ho uns 35 min.
  7. Un cop el pa de pessic estigui al punt, traieu-lo del forn i espereu uns minuts abans de desemmotllar-lo. Deixeu-ho refredar completament abans de decorar la mona.
  8. Per fer la crema de formatge, bateu bé tots els ingredients amb les varetes fins que obtingueu una crema homogènia. Ho podeu tenyir amb el color que més us agradi. (Jo vaig partir el pa de pessic per la meitat i el vaig farcir amb una bona quantitat de crema. La resta, la vaig utilitzar per cobrir el pastís. Ho vaig acabar decorant amb plomes, ous de xocolata i les figures de la Rapunzel i el Pascal.)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: