Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les patates a bullir, amb la pell, 20 min o fins que siguin cuites.

  2. Peleu les patates, aixafeu-les amb una forquilla i amaniu-les amb oli, sal i una mica de pebre. Reserveu-les en calent.

  3. Talleu les mongetes de manera transversal i poseu a bullir el Caldo Natural de Ceba Ecològica Aneto. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les mongetes i coeu-les uns 15-18 min.

  4. Tritureu-ho tot amb un robot de cuina o túrmix fins que us quedi una crema molt fina. Si cal, passeu-la pel colador xinès perquè quedi més fina. Afegiu-hi un raig d'oli, remeneu-ho i reserveu-ho en calent.

  5. En una paella amb una mica d'oli salteu les vieires fins que prenguin un lleuger color daurat.

  6. Presenteu el plat posant al mig la proporció d'una patata aixafada amanida i punxeu-hi la broqueta de vieira al mig. Serviu al mateix plat la crema de mongeta tendra i amaniu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva i la flor de romani.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: