Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les mongetes en remull la nit abans. Escorreu-les i coeu-les en una cassola, amb aigua nova, un gra d’all i el llorer, fins que estiguin tendres.
  2. Poseu les nyores, obertes, en aigua tèbia.
  3. En una cassola, fregiu, amb una mica d’oli, la cua del llamàntol trossejada. Retireu-la i, en el mateix oli, fregiu a foc lent la ceba, els alls trossejats i la carn de les nyores, 5 min. Afegiu-hi els crancs, les galeres i el cap del llamàntol, trossejat. Flamegeu-ho amb conyac i afegiu-hi la polpa dels tomàquets, ratllada o tallada petita. Deixeu-ho coure fins que la salsa estigui feta. Passeu-ho tot pel colador xinès i premeu-ho bé.
  4. Coeu les pinces del llamàntol amb aigua i sal, uns minuts. Esclovelleu les pinces i la cua.
  5. Poseu les mongetes amb la salsa, la cua i les pinces de llamàntol, i coeu-ho uns minuts.

 

 

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: