Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les mongetes en remull la nit abans. Escorreu-les i coeu-les en una cassola, amb aigua nova, un gra d’all i el llorer, fins que estiguin tendres.
  2. Poseu les nyores, obertes, en aigua tèbia.
  3. En una cassola, fregiu, amb una mica d’oli, la cua del llamàntol trossejada. Retireu-la i, en el mateix oli, fregiu a foc lent la ceba, els alls trossejats i la carn de les nyores, 5 min. Afegiu-hi els crancs, les galeres i el cap del llamàntol, trossejat. Flamegeu-ho amb conyac i afegiu-hi la polpa dels tomàquets, ratllada o tallada petita. Deixeu-ho coure fins que la salsa estigui feta. Passeu-ho tot pel colador xinès i premeu-ho bé.
  4. Coeu les pinces del llamàntol amb aigua i sal, uns minuts. Esclovelleu les pinces i la cua.
  5. Poseu les mongetes amb la salsa, la cua i les pinces de llamàntol, i coeu-ho uns minuts.

 

 

 

 

Aquesta recepta va guanyar l'edició 2012 del Concurs de Receptes Bonpreu-Esclat. Presenta-hi la teva i aquest any guanya tu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto