Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb la ceba, l’all, el porro i els pebrots, picats molt fins. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi les mongetes cuites i remeneu-ho.
  2. Afegiu-hi una culleradeta de farina i brou fins a cobrir les mongetes. Feu-ho coure uns 20 min.
  3. Marqueu lleugerament la sípia en una paella, amb un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal, i afegiu-la a la cassola.
  4. Afegiu-hi les cloïsses i deixeu que s’obrin. Serviu-ho.

CONSELL
Marqueu la sípia amb rombes, per la part exterior, perquè es plegui sobre si mateixa i s’obtingui una bonica presentació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Llegums

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto