Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un sofregit amb la ceba, l’all, el porro i els pebrots, picats molt fins. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi les mongetes cuites i remeneu-ho.
  2. Afegiu-hi una culleradeta de farina i brou fins a cobrir les mongetes. Feu-ho coure uns 20 min.
  3. Marqueu lleugerament la sípia en una paella, amb un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal, i afegiu-la a la cassola.
  4. Afegiu-hi les cloïsses i deixeu que s’obrin. Serviu-ho.

CONSELL
Marqueu la sípia amb rombes, per la part exterior, perquè es plegui sobre si mateixa i s’obtingui una bonica presentació.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto