Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure al forn els moniatos a 180 ºC, 45 min. Després, peleu-los i d’una meitat feu-ne puré triturant-ho amb els 2 dl de crema de llet calenta prèviament perfumada amb vainilla. Deixeu refredar la resta dels moniatos i quan ja siguin freds talleu-los a rectangles.
  2. Per fer el carbó de pa: talleu el pa sec a daus d’1 cm. Assequeu-los al forn. Un cop secs, passeu-los per un bany de tinta de calamar diluïda amb 2 dl d’aigua. Torneu-los a assecar al forn, a 160 ºC durant 20 min.
  3. Per a l’oli de taronja: poseu el suc de taronja amb el sucre i la vainilla en un cassó a foc lent, fins que tingui una textura de caramel, afegiu-hi l’oli d’oliva a poc a poc i sense parar-ho de remenar.
  4. Per a l’oli fumat: cremeu el carbó al foc fins que quedi una mica roent i submergiu-lo dins l’oli fred durant 1 h.
  5. Muntatge: poseu un rectangle de moniato sobre una cullerada de puré amb un dau de carbó al costat. Afegiu-hi els olis i la sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto