Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un brou posant en una olla al foc 1/2 l d'aigua freda, les espines de bacallà, la ceba i la pastanaga tallades a rodelles i les algues. Deixeu-lo bullir 25 min.
  2. Després, traieu les espines, la ceba i la pastanaga. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  3. Separeu amb cura la pell del morro de bacallà perquè no es trenquin els talls.
  4. Poseu en una cassola al foc amb un raig d'oli, els alls pelats i laminats i unes rodelles de cirereta. Quan tot estigui confitat, poseu-hi la pell de bacallà i 200 ml de brou de bacallà. Deixeu-ho coure 2 min. Tritureu-ho i aneu-hi incorporant l'oli d'arbequines, que us quedi un bon pil-pil ben lligat. Si queda molt espès, hi podeu afegir més brou.
  5. Poseu de nou el pil-pil al foc amb els talls de bacallà. El foc ha de ser suau perquè quedi lleugerament cuit. Serviu-ho a temperatura tèbia tirant a calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto