Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer el romesco, peleu els alls encara tebis, peleu el tomàquet i tritureu els dos ingredients juntament amb la llesca de pa, les avellanes, un raig de vinagre i oli d’oliva. Tireu-hi un polsim de sal i un raig d’aigua, perquè quedi una salsa lligada. Reserveu-ho al bany maria.
  2. Feu un oli de picada amb 250 ml d’oli d'oliva, les avellanes torrades, els alls fregits, el julivert i un polsim de sal. Reserveu-ho.
  3. Poseu la resta de l’oli al foc, a temperar, al voltant de 70 ºC. Poseu-hi els talls de morro i confiteu-los uns 12 min, perquè les llesques de bacallà se separin les unes de les altres.
  4. Tot seguit, emplateu-ho. Poseu un fons de romesco, el morro de bacallà escorregut i acabeu-ho amb un cordó d’oli de picada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto