Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la reducció de taronja: agafeu el suc de dues taronges i una cullerada de sucre i al damunt del foc deixeu-ho reduir fins a obtenir la textura d’una salsa.
  2. Netegeu l’arrel de fonoll i talleu-la a dauets petits i regulars, escaldeu-los amb aigua i sal, i refredeu-los amb aigua i gel. Un cop freds, amaniu-los i poseu-los al fons del plat, al damunt poseu-hi els tacs de morro de bacallà, seguidament col·loqueu-hi els grills de les taronges i la ceba tendra tallada a petites anelles de forma harmoniosa.
  3. Amaniu el bacallà amb vinagre i oli, i per acabar-ho poseu els brots d’anet, un cordó d’olivada i la reducció de taronja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto