Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el bacallà a la bossa amb un rajolí d’oli d’oliva, la farigola i el mig gra d’all, i envaseu-ho al buit.
  2. Poseu-ho en una olla amb aigua bullent, 10 min.
  3. En una paella, salteu els bolets amb una mica d’oli.
  4. En una paella, salteu els espàrrecs amb una mica d’oli i afegiu-hi els bolets.
  5. Escalfeu la reducció de fons de carn.
  6. Muntatge: traieu el bacallà de la bossa. Al mig del plat, poseu-hi el saltat i salseu-ho amb la reducció. Afegiu-hi el morro de bacallà. Acabeu-ho amb julivert francès, cerfull, porradell…

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: