Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una paella al foc amb un dit d’oli i, quan sigui calent, fregiu-hi les fulles d’alfàbrega. Reserveu-les en un paper absorbent.
  2. Peleu els tomàquets i talleu-los en quatre parts. Traieu-los les granes i poseu-los a confitar, coberts d’oli, a temperatura suau.
  3. Marqueu el bacallà a la planxa amb la part blanca mirant cap avall, fins que deixi anar la gelatina i formi una crosta. Gireu-lo i marqueu-lo per l’altra cara.
  4. Amb un pinzell, pinteu el plat en diagonal amb l’olivada.
  5. Poseu el tomàquet confitat al centre del plat. A sobre, poseu-hi el bacallà i, al voltant, un rajolí d’oli d’alfàbrega.
  6. Afegiu-hi l’alfàbrega fregida per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto