Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu en un cassó al foc la meitat de la mantega, 1 cullerada de mel i la xocolata blanca. Barregeu-hi la meitat de l’arròs inflat i esteneu la pasta dins un motlle rectangular d’uns 15 x 20 cm. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Repetiu el procediment amb la xocolata amb llet i esteneu-la sobre la capa de xocolata blanca. Deixeu-ho a la nevera fins que s’endureixi.
  3. Desemmotlleu-ho i talleu-ho a quadradets petits amb un ganivet de serra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: