Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu l’escalunya i piqueu-la finament, i piqueu les tàperes i els cogombrets.
  2. Netegeu la carn de greix i talleu-la a daus molt petits.
  3. Col·loqueu-ho tot junt en un recipient, salpebreu-ho i afegiu-hi la mostassa, la salsa HP, la salsa Perrins i unes gotes de tabasco. Barregeu-ho molt bé i afegiu-hi el cibulet picat i el rovell d’ou.
  4. Pinteu amb la mantega fosa les fulles de pasta fil·lo o brick, poseu-ne una a sobre de l’altra, escampeu-hi pebre acabat de moldre i poseu-ho al forn, a 200 ºC, uns minuts, fins que es dauri.
  5. Refredeu-ho i trenqueu-ho amb les mans, a petites porcions, i disposeu-ho sobre cadascuna de les cullerades de tàrtar. Serviu-ho empolsat de cibulet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto