Consells de cuina La Vanguardia

La classe més esperada de l’any amb la Mireia Carbó és la de les receptes de Nadal. Una de les que va preparar va ser aquesta mousse tan bona i vistosa.

La mousse d’avellanes… absolutament sensacional! Es nota que els punts de sucre i gelatina estan ben calculats, ja que queda flonja i suau de textura, i dolça al punt sense ser excessiu. Que ningú faci mala cara en llegir 'almívar de llet' als ingredients, ja que la proporció és la justa que necessita, no queda gens embafadora. La Mireia va comentar que era la primera classe de Nadal on no feia postres amb torró, i es notava que li sabia una mica de greu… Doncs no cal que et preocupis, Mireia, que fa Nadal 100%! Quan vaig preguntar de què era la mousse, a la primera cullerada tothom va dir: de torró! Però a la segona cullerada, en reconèixer l’avellana en lloc de l’ametlla, les cares de sorpresa i els ohs! i mmmms! són els únics sons que acompanyen el dringar de les culleretes escurant les copes. Finíssima i deliciosa!

Preparació

  1. Tritureu les avellanes i reserveu-ho.
  2. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda.
  3. Afegiu-hi les avellanes i l'almívar de llet i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  5. Poseu dues cullerades de mousse a cada got, afegiu-hi un rajolí d'almívar de llet i acabeu-ho d’omplir amb dues cullerades més de mousse.
  6. Decoreu la superfície amb un rajolí d'almívar de llet. Reserveu-la a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 h. Serviu-la ben fresqueta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto