Què cuinar La Vanguardia

La classe més esperada de l’any amb la Mireia Carbó és la de les receptes de Nadal. Una de les que va preparar va ser aquesta mousse tan bona i vistosa.

La mousse d’avellanes… absolutament sensacional! Es nota que els punts de sucre i gelatina estan ben calculats, ja que queda flonja i suau de textura, i dolça al punt sense ser excessiu. Que ningú faci mala cara en llegir 'almívar de llet' als ingredients, ja que la proporció és la justa que necessita, no queda gens embafadora. La Mireia va comentar que era la primera classe de Nadal on no feia postres amb torró, i es notava que li sabia una mica de greu… Doncs no cal que et preocupis, Mireia, que fa Nadal 100%! Quan vaig preguntar de què era la mousse, a la primera cullerada tothom va dir: de torró! Però a la segona cullerada, en reconèixer l’avellana en lloc de l’ametlla, les cares de sorpresa i els ohs! i mmmms! són els únics sons que acompanyen el dringar de les culleretes escurant les copes. Finíssima i deliciosa!

Preparació

  1. Tritureu les avellanes i reserveu-ho.
  2. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda.
  3. Afegiu-hi les avellanes i l'almívar de llet i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  5. Poseu dues cullerades de mousse a cada got, afegiu-hi un rajolí d'almívar de llet i acabeu-ho d’omplir amb dues cullerades més de mousse.
  6. Decoreu la superfície amb un rajolí d'almívar de llet. Reserveu-la a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 h. Serviu-la ben fresqueta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto