Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Introduïu la crosta del formatge a la Thermomix amb un polsim de sal fumada i 450 ml de nata líquida. Coeu-ho 3 h a velocitat mínima i a 70 o 80 ºC. Passat aquest temps, deixeu-ho reposar en una safata allargada tota la nit. Si no teniu Thermomix, podeu fer la preparació al bany maria amb cura d’anar movent la crosta perquè no s’enganxi.
  2. Per a la salsa, poseu les nous en una cassola amb la pell de la llimona, la canyella i la llet, i deixeu-ho coure 2 h a foc molt lent. Després, afegiu-hi el sucre perquè la salsa s’espesseixi i coeu-la 10 min més. Coleu-la i deixeu-la refredar.
  3. Per finalitzar la mousse, hidrateu els fulls de gelatina, dissoleu-los en 50 ml de nata tèbia, i reserveu-ho en fred. Munteu amb unes varetes la mousse amb cura de no passar-se de temps. No cal batre-ho gaire estona perquè es munta ràpidament.
  4. Un cop teniu la crema de formatge muntada, afegiu-hi la nata amb la gelatina dissolta i disposeu la mousse en un motlle, on reposarà un parell d’hores més.
  5. Talleu la mousse donant-li la forma que desitgeu, serviu-la amb la salsa de nous i, si voleu, acompanyeu-la amb flors de caputxina, menta, romaní o sàlvia i amb torradetes o pa cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: