Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la mousse: a la Thermomix, poseu l’escorça del formatge trossejada, amb la sal fumada, 450 ml de nata líquida i l’aigua de taronger. Coeu-ho 3 h a la mínima velocitat, a 70-80 ºC. Si no
  2. teniu Thermomix, ho podeu preparar al bany maria, amb cura de remenar-ho, perquè no s’enganxi a la cassola.
  3. Coleu-ho i deixeu-ho reposar en una safata allargada tota la nit.
  4. Dissoleu les fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda, en 50 ml de nata tèbia i reserveu-les.
  5. Munteu la barreja de formatge i nata amb unes varetes, amb cura de no passar-vos; no cal batre-la gaire temps, la preparació es munta amb una rapidesa sorprenent. Quan la crema
  6. de formatge estigui muntada, afegiu-hi la nata amb la gelatina i reserveu la mousse en un motlle, 2 h.
  7. Per a la salsa de nous: poseu les nous en un cassó amb la pela de llimona, la canyella i el litre de llet, deixeu-ho coure 2 h a foc molt lent, el mínim que pugueu.
  8. Afegiu-hi el sucre, perquè la salsa s’espesseixi, coeu-ho 8-10 min, retireu-ho, coleu-ho i deixeu-ho refredar.

MUNTATGE

  1. Serviu una cullerada de salsa de nous al plat.
  2. Talleu la mousse amb la forma que vulgueu i acompanyeu-la amb una torrada de pa cruixent i alguna flor d’herba aromàtica.

CONSELL
També podeu acompanyar la mousse amb confitura de nabius, o fer-la servir com a base d’una amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto