Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desgraneu i renteu el raïm i poseu-lo en un cassó, amb el sucre i quatre cullerades d’aigua. Poseu-ho al foc i deixeu que arribi al punt d’ebullició, abaixeu la flama i deixeu-ho coure 5 min més.
  2. Retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
  3. Per a la mousse: poseu a remullar la gelatina i escalfeu el cava amb el suc.
  4. Munteu els rovells amb el sucre, fins que siguin de color molt clar. Afegiu-hi el cava ben calent però amb un rajolí fi, a poc a poc.
  5. Poseu aquesta barreja al bany maria, remenant-la amb una cullera de fusta, fins que la crema s’adhereixi a la cullera (en passar el dit sobre la cullera, la crema no llisca, sinó que s’hi queda). Afegiu-hi la gelatina estovada, barregeu-ho bé, perquè es dissolgui, i deixeu-ho refredar.
  6. Quan la crema s’hagi refredat, afegiu-hi, suaument, amb una espàtula, la nata muntada. En servir-ho, col·loqueu una mica de raïm i grans de magrana al fons de les copes, i acabeu-ho d’omplir amb la mousse i, si voleu, uns grans de raïm gebrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: