Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse de iogurt: barregeu el iogurt amb el sucre. Escalfeu una part petita d’aquesta barreja i dissoleu-hi la gelatina, prèviament remullada amb aigua freda.
  2. Deixeu-ho refredar i incorporeu-hi la nata semimuntada.
  3. Ompliu de mousse el motlle desitjat i congeleu-ho 3 h.
  4. Desemmotlleu-ho i deixeu-ho a la nevera fins que estigui descongelat.
  5. Per als nabius confitats: salteu els nabius amb el sucre i l’aigua fins que estiguin confitats, deixeu-los refredar i reserveu-los a la nevera.
  6. Per a la crema de remolatxa: prepareu un xarop amb l’aigua i el sucre de violeta, afegiu-hi la remolatxa cuita i passeu-ho pel túrmix per obtenir la crema.
  7. Serviu la mousse amb els nabius confitats, unes muntanyetes de crema de remolatxa, les flors i una mica de sucre de violeta escampat pel voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: