Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la mousse de iogurt: barregeu el iogurt amb el sucre. Escalfeu una part petita d’aquesta barreja i dissoleu-hi la gelatina, prèviament remullada amb aigua freda.
  2. Deixeu-ho refredar i incorporeu-hi la nata semimuntada.
  3. Ompliu de mousse el motlle desitjat i congeleu-ho 3 h.
  4. Desemmotlleu-ho i deixeu-ho a la nevera fins que estigui descongelat.
  5. Per als nabius confitats: salteu els nabius amb el sucre i l’aigua fins que estiguin confitats, deixeu-los refredar i reserveu-los a la nevera.
  6. Per a la crema de remolatxa: prepareu un xarop amb l’aigua i el sucre de violeta, afegiu-hi la remolatxa cuita i passeu-ho pel túrmix per obtenir la crema.
  7. Serviu la mousse amb els nabius confitats, unes muntanyetes de crema de remolatxa, les flors i una mica de sucre de violeta escampat pel voltant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto