Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre, amb unes varetes elèctriques.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  3. Munteu amb unes varetes elèctriques les clares d’ou amb una mica de sal i el sucre restant, fins que estiguin fermes.
  4. Escalfeu dues cullerades de suc de llimona i diluïu-hi la gelatina escorreguda. Afegiu-hi a poc a poc la resta del suc de llimona, mentre ho continueu barrejant amb varetes manuals.
  5. Afegiu la nata semimuntada a la llimona, amb una mica de pela de llimona ratllada, i barregeu-ho suaument.
  6. Incorporeu-hi les clares d’ou muntades i barregeu-ho suaument i amb moviments embolcallants. Aboqueu la mousse dins de recipients individuals i reserveu-los a la nevera 3 h.
  7. Serviu la mousse amb una mica de pela de llimona ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto