Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre, amb unes varetes elèctriques.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  3. Munteu amb unes varetes elèctriques les clares d’ou amb una mica de sal i el sucre restant, fins que estiguin fermes.
  4. Escalfeu dues cullerades de suc de llimona i diluïu-hi la gelatina escorreguda. Afegiu-hi a poc a poc la resta del suc de llimona, mentre ho continueu barrejant amb varetes manuals.
  5. Afegiu la nata semimuntada a la llimona, amb una mica de pela de llimona ratllada, i barregeu-ho suaument.
  6. Incorporeu-hi les clares d’ou muntades i barregeu-ho suaument i amb moviments embolcallants. Aboqueu la mousse dins de recipients individuals i reserveu-los a la nevera 3 h.
  7. Serviu la mousse amb una mica de pela de llimona ratllada per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: