Consells de cuina La Vanguardia

Dimecres passat vam fer l’última tarda de cuina a l’Institut d’aquest curs. Aprofitant que s’acosta Sant Joan i que ja arriba l’estiu, vam preparar aquesta mousse de maduixa tan bona.

Preparació

  1. Tritureu les maduixes i la meitat del sucre amb el túrmix. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. Poseu en remullar la gelatina en aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les maduixes.
  3. Munteu les clares a punt de neu amb la resta de sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  5. Disposeu la mousse en les copes de servir i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto