Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  2. Escalfeu una mica de nata i foneu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb la polpa de mango i el sucre.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  4. Aboqueu-ho dins un motlle, o en uns gotets (llavors, poseu-hi menys gelatina), o en un motlle amb una base de pa de pessic, o en un motlle de silicona… el que vulgueu. Deixeu-ho quallar a la nevera.
  5. Desemmotlleu la mousse, decoreu-la al gust i ja es pot servir ben freda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: