Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Tritureu els nabius (reserveu-ne uns quants per a la presentació) amb una mica de suc de llimona i un raig de nata i reserveu-ho.
  2. Polvoritzeu els caramels.
  3. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre i reserveu-ho.
  4. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  5. Munteu la clara d’ou amb una mica de suc de llimona i el sucre restant.
  6. Escalfeu tres cullerades del puré de nabius i diluïu-hi la gelatina hidratada.
  7. Afegiu-hi la resta del purè, la nata semimuntada i la meitat del pols de violetes, barregeu-ho suaument i amb moviments circulars. Incorporeu-hi la clara muntada i acabeu-ho de barrejar amb uns moviments circulars.
  8. Reserveu-les a la nevera 3 h, abans de servir-les amb uns nabius frescos i una mica de pols de violetes..

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto