Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Tritureu els nabius (reserveu-ne uns quants per a la presentació) amb una mica de suc de llimona i un raig de nata i reserveu-ho.
  2. Polvoritzeu els caramels.
  3. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre i reserveu-ho.
  4. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  5. Munteu la clara d’ou amb una mica de suc de llimona i el sucre restant.
  6. Escalfeu tres cullerades del puré de nabius i diluïu-hi la gelatina hidratada.
  7. Afegiu-hi la resta del purè, la nata semimuntada i la meitat del pols de violetes, barregeu-ho suaument i amb moviments circulars. Incorporeu-hi la clara muntada i acabeu-ho de barrejar amb uns moviments circulars.
  8. Reserveu-les a la nevera 3 h, abans de servir-les amb uns nabius frescos i una mica de pols de violetes..

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto