Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Tritureu els nabius (reserveu-ne uns quants per a la presentació) amb una mica de suc de llimona i un raig de nata i reserveu-ho.
  2. Polvoritzeu els caramels.
  3. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre i reserveu-ho.
  4. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  5. Munteu la clara d’ou amb una mica de suc de llimona i el sucre restant.
  6. Escalfeu tres cullerades del puré de nabius i diluïu-hi la gelatina hidratada.
  7. Afegiu-hi la resta del purè, la nata semimuntada i la meitat del pols de violetes, barregeu-ho suaument i amb moviments circulars. Incorporeu-hi la clara muntada i acabeu-ho de barrejar amb uns moviments circulars.
  8. Reserveu-les a la nevera 3 h, abans de servir-les amb uns nabius frescos i una mica de pols de violetes..

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto