Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la mousse: tritureu el torró amb la nata a la Thermomix a 40 ºC. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda. 
  2. Aboqueu-ho en un bol. En fred, afegiu-hi la nata semimuntada i deixeu-ho refredar a la nevera. 
  3. Per als streussels: barregeu els sòlids i afegiu-hi la mantega. Deixeu-ho a la nevera 2 h. Esmicoleu-ho, fent boletes, i enforneu-ho 15 min a 160 ºC.
  4. Per a la dentelle: ratlleu les llimones i espremeu-les. Barregeu tots els ingredients i refrigereu-ho 2 h. 
  5. En un silpat, estireu la massa en quadrats de 4 x 5 cm i enforneu-los 8 min a 180 ºC. Encara tebi, amb un motlle cilíndric feu-hi formes de caneló. Reserveu-les en una capsa hermètica. 
  6. Per a la crema: blanquegeu els ous amb el sucre al bany maria, i, quan estigui emulsionat, barregeu-ho amb el suc. Coeu-ho al bany maria. En fred, afegiu-hi la mantega a daus i mescleu-ho. Coleu-ho i refrigereu-ho. 
  7. Muntatge: poseu crema al fons del plat i al costat la dentelle farcida de mousse. Acabeu-ho amb els streussels i una quenelle de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto