Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la mousse: tritureu el torró amb la nata a la Thermomix a 40 ºC. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda. 
  2. Aboqueu-ho en un bol. En fred, afegiu-hi la nata semimuntada i deixeu-ho refredar a la nevera. 
  3. Per als streussels: barregeu els sòlids i afegiu-hi la mantega. Deixeu-ho a la nevera 2 h. Esmicoleu-ho, fent boletes, i enforneu-ho 15 min a 160 ºC.
  4. Per a la dentelle: ratlleu les llimones i espremeu-les. Barregeu tots els ingredients i refrigereu-ho 2 h. 
  5. En un silpat, estireu la massa en quadrats de 4 x 5 cm i enforneu-los 8 min a 180 ºC. Encara tebi, amb un motlle cilíndric feu-hi formes de caneló. Reserveu-les en una capsa hermètica. 
  6. Per a la crema: blanquegeu els ous amb el sucre al bany maria, i, quan estigui emulsionat, barregeu-ho amb el suc. Coeu-ho al bany maria. En fred, afegiu-hi la mantega a daus i mescleu-ho. Coleu-ho i refrigereu-ho. 
  7. Muntatge: poseu crema al fons del plat i al costat la dentelle farcida de mousse. Acabeu-ho amb els streussels i una quenelle de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto