Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la mousse: tritureu el torró amb la nata a la Thermomix a 40 ºC. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda. 
  2. Aboqueu-ho en un bol. En fred, afegiu-hi la nata semimuntada i deixeu-ho refredar a la nevera. 
  3. Per als streussels: barregeu els sòlids i afegiu-hi la mantega. Deixeu-ho a la nevera 2 h. Esmicoleu-ho, fent boletes, i enforneu-ho 15 min a 160 ºC.
  4. Per a la dentelle: ratlleu les llimones i espremeu-les. Barregeu tots els ingredients i refrigereu-ho 2 h. 
  5. En un silpat, estireu la massa en quadrats de 4 x 5 cm i enforneu-los 8 min a 180 ºC. Encara tebi, amb un motlle cilíndric feu-hi formes de caneló. Reserveu-les en una capsa hermètica. 
  6. Per a la crema: blanquegeu els ous amb el sucre al bany maria, i, quan estigui emulsionat, barregeu-ho amb el suc. Coeu-ho al bany maria. En fred, afegiu-hi la mantega a daus i mescleu-ho. Coleu-ho i refrigereu-ho. 
  7. Muntatge: poseu crema al fons del plat i al costat la dentelle farcida de mousse. Acabeu-ho amb els streussels i una quenelle de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21-22 oct

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto