Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse: tritureu el torró amb la nata a la Thermomix a 40 ºC. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda. 
  2. Aboqueu-ho en un bol. En fred, afegiu-hi la nata semimuntada i deixeu-ho refredar a la nevera. 
  3. Per als streussels: barregeu els sòlids i afegiu-hi la mantega. Deixeu-ho a la nevera 2 h. Esmicoleu-ho, fent boletes, i enforneu-ho 15 min a 160 ºC.
  4. Per a la dentelle: ratlleu les llimones i espremeu-les. Barregeu tots els ingredients i refrigereu-ho 2 h. 
  5. En un silpat, estireu la massa en quadrats de 4 x 5 cm i enforneu-los 8 min a 180 ºC. Encara tebi, amb un motlle cilíndric feu-hi formes de caneló. Reserveu-les en una capsa hermètica. 
  6. Per a la crema: blanquegeu els ous amb el sucre al bany maria, i, quan estigui emulsionat, barregeu-ho amb el suc. Coeu-ho al bany maria. En fred, afegiu-hi la mantega a daus i mescleu-ho. Coleu-ho i refrigereu-ho. 
  7. Muntatge: poseu crema al fons del plat i al costat la dentelle farcida de mousse. Acabeu-ho amb els streussels i una quenelle de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: