Preparació
- Per a la mousse: tritureu el torró amb la nata a la Thermomix a 40 ºC. Afegiu-hi la gelatina hidratada i escorreguda.
- Aboqueu-ho en un bol. En fred, afegiu-hi la nata semimuntada i deixeu-ho refredar a la nevera.
- Per als streussels: barregeu els sòlids i afegiu-hi la mantega. Deixeu-ho a la nevera 2 h. Esmicoleu-ho, fent boletes, i enforneu-ho 15 min a 160 ºC.
- Per a la dentelle: ratlleu les llimones i espremeu-les. Barregeu tots els ingredients i refrigereu-ho 2 h.
- En un silpat, estireu la massa en quadrats de 4 x 5 cm i enforneu-los 8 min a 180 ºC. Encara tebi, amb un motlle cilíndric feu-hi formes de caneló. Reserveu-les en una capsa hermètica.
- Per a la crema: blanquegeu els ous amb el sucre al bany maria, i, quan estigui emulsionat, barregeu-ho amb el suc. Coeu-ho al bany maria. En fred, afegiu-hi la mantega a daus i mescleu-ho. Coleu-ho i refrigereu-ho.
- Muntatge: poseu crema al fons del plat i al costat la dentelle farcida de mousse. Acabeu-ho amb els streussels i una quenelle de gelat.