Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu el torró en un morter fins que quedi una pasta homogènia. Tot seguit, barregeu-ho amb la mantega que prèviament haureu deixat estovar fora de la nevera.
  2. Amb la vareta elèctrica munteu la nata líquida fins que quedi mig muntada. Afegiu-hi la pasta del torró i aneu-ho remenant amb una cullera suaument fins que aconseguiu una textura de mousse.
  3. Poseu dins d’un motlle o una copa per donar-li forma. Introduïu-ho a la nevera ben tapat i a l’hora de servir-ho decoreu-ho amb les làmines d’ametlla i uns cordons de xocolata desfeta, que haureu fet al microones o al bany maria fonent la xocolata amb una mica de nata líquida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: