Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu la xocolata i foneu-la al bany maria, remenant-la amb una cullera de fusta.
  2. Semimunteu la nata, que ha d’estar molt freda, amb la meitat del sucre.
  3. Munteu la clara d’ou a temperatura ambient amb la resta del sucre.
  4. Barregeu suaument la xocolata fosa amb la nata semimuntada i, després, amb la clara d’ou muntada. Reserveu-ho a la nevera uns minuts.

MUNTATGE

  1. Poseu 1-2 boles de gelat de romaní en gots i, a sobre, poseu-hi un parell de cullerades de la mousse de xocolata.
  2. Afegiu-hi fulles de romaní fresc, escates de sal marina i una mica d’oli d’oliva. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: