Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i reserveu els musclos.
  3. Renteu els espinacs. Escorreu-los.
  4. En una paella amb oli daureu els pinyons. Quan comencin a agafar color, tireu-hi els espinacs i remeneu-los uns segons. Retireu-los del foc.
  5. Poseu en un plat sal gruixuda i, al damunt, les cloves de musclo.
  6. Poseu-hi una petita quantitat d’espinacs amb pinyons i un musclo.
  7. Feu una salsa holandesa posant en un bol els rovells amb sal i el suc de llimona. Munteu-ho al bany maria perquè quedin escumats.
  8. Afegiu-hi, batent-ho, la mantega fosa, sense l’escuma blanca de la superfície i el xerigot del fons del cassó. Rectifiqueu-ho al punt de sal.
  9. Poseu una cullerada de salsa holandesa pel damunt de cada musclo i gratineu-ho al forn. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto