Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i reserveu els musclos.
  3. Renteu els espinacs. Escorreu-los.
  4. En una paella amb oli daureu els pinyons. Quan comencin a agafar color, tireu-hi els espinacs i remeneu-los uns segons. Retireu-los del foc.
  5. Poseu en un plat sal gruixuda i, al damunt, les cloves de musclo.
  6. Poseu-hi una petita quantitat d’espinacs amb pinyons i un musclo.
  7. Feu una salsa holandesa posant en un bol els rovells amb sal i el suc de llimona. Munteu-ho al bany maria perquè quedin escumats.
  8. Afegiu-hi, batent-ho, la mantega fosa, sense l’escuma blanca de la superfície i el xerigot del fons del cassó. Rectifiqueu-ho al punt de sal.
  9. Poseu una cullerada de salsa holandesa pel damunt de cada musclo i gratineu-ho al forn. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto