Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó a foc lent, sofregiu la ceba amb la mantega, fins que s’estovi. 
  2. Afegiu-hi els musclos, el julivert picat, i la nata. Apugeu el foc fins que els musclos s’obrin. Salpebreu-ho i reserveu-ho. 
  3. Per acompanyar-ho, serviu els musclos acompanyats de patates fregides: les podeu tallar finament i fregir-les. 

Un consell

  • Afegiu un rajolí d’oli d’oliva a la mantega per sofregir la ceba, perquè la mantega no es torri ni es cremi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: