Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i piqueu-ne la molla.
  3. Poseu una cassola al foc amb la mantega i, una vegada fosa, afegiu-hi la ceba i l’all tendre picats fins. Deixeu-ho coure 2 min. Saleu-ho.
  4. Talleu a dauets els dos pebrots i afegiu-los a la cassola. Coeu-ho 2 min.
  5. Tot seguit, afegiu-hi la molla dels musclos i el bitxo picat.
  6. Incorporeu-hi la farina i deixeu-ho coure 1 min.
  7. Incorporeu-hi la llet calenta de mica en mica i deixeu-ho coure 5 min a foc suau, com si es fos una beixamel. Poseu-ho a punt de sal. Una vegada feta la pasta, apagueu el foc i deixeu-la refredar perquè agafi cos.
  8. Farciu les cloves dels musclos amb la pasta.
  9. Per empanar: prepareu un plat amb farina, un altre amb un parell d’ous deixatats i un altre amb pa ratllat.
  10. Escalfeu l’oli. Passeu els musclos per la farina, tot seguit per l’ou i després pel pa ratllat. Quan l’oli sigui calent, fregiu-los i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto