Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i piqueu-ne la molla.
  3. Poseu una cassola al foc amb la mantega i, una vegada fosa, afegiu-hi la ceba i l’all tendre picats fins. Deixeu-ho coure 2 min. Saleu-ho.
  4. Talleu a dauets els dos pebrots i afegiu-los a la cassola. Coeu-ho 2 min.
  5. Tot seguit, afegiu-hi la molla dels musclos i el bitxo picat.
  6. Incorporeu-hi la farina i deixeu-ho coure 1 min.
  7. Incorporeu-hi la llet calenta de mica en mica i deixeu-ho coure 5 min a foc suau, com si es fos una beixamel. Poseu-ho a punt de sal. Una vegada feta la pasta, apagueu el foc i deixeu-la refredar perquè agafi cos.
  8. Farciu les cloves dels musclos amb la pasta.
  9. Per empanar: prepareu un plat amb farina, un altre amb un parell d’ous deixatats i un altre amb pa ratllat.
  10. Escalfeu l’oli. Passeu els musclos per la farina, tot seguit per l’ou i després pel pa ratllat. Quan l’oli sigui calent, fregiu-los i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-18 nov

XXI Fira de l'Oli de Siurana

Mes de novembre, mes d'inici de la collita d'olives! En les poblacions catalanes amb més tradició olivera...

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto