Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i piqueu-ne la molla.
  3. Poseu una cassola al foc amb la mantega i, una vegada fosa, afegiu-hi la ceba i l’all tendre picats fins. Deixeu-ho coure 2 min. Saleu-ho.
  4. Talleu a dauets els dos pebrots i afegiu-los a la cassola. Coeu-ho 2 min.
  5. Tot seguit, afegiu-hi la molla dels musclos i el bitxo picat.
  6. Incorporeu-hi la farina i deixeu-ho coure 1 min.
  7. Incorporeu-hi la llet calenta de mica en mica i deixeu-ho coure 5 min a foc suau, com si es fos una beixamel. Poseu-ho a punt de sal. Una vegada feta la pasta, apagueu el foc i deixeu-la refredar perquè agafi cos.
  8. Farciu les cloves dels musclos amb la pasta.
  9. Per empanar: prepareu un plat amb farina, un altre amb un parell d’ous deixatats i un altre amb pa ratllat.
  10. Escalfeu l’oli. Passeu els musclos per la farina, tot seguit per l’ou i després pel pa ratllat. Quan l’oli sigui calent, fregiu-los i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto