Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les maduixes amb el túrmix, afegiu-hi el licor de cassís i poseu-ho al congelador.
  2. Coeu en un cassó l’albergínia tallada a daus, el sucre i la polpa de la llimona durant 30 min a foc baix, remenant-ho de tant en tant. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  3. Poseu en un cassó la llet, la pela de la llimona, la canyella i el sucre. Quan la llet bulli, afegiu-hi l’arròs i deixeu-ho coure durant 20 min. Retireu la pell de llimona i la canyella i tritureu-ho amb el túrmix. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  4. En el moment de servir-ho, poseu la melmelada a la base d’un got, el granissat de maduixa a sobre (raspat amb una forquilla) i cobriu-ho amb la crema d’arròs. Serviu-ho al moment ben fred, abans no es fongui el granissat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: