Què cuinar La Vanguardia

Aquestes natilles són molt lleugeres i ràpides de preparar; a més, els ingredients són tan senzills que segur que sempre els tens per casa… La recepta original està escrita per a Thermomix, però jo les vaig fer sense, seguint el procediment habitual per preparar unes natilles normals. La principal diferència és que aquestes porten unes rodanxes de pinya triturades.

Preparació

  1. Dissoleu la Maizena en una mica de llet.
  2. Tritureu amb el túrmix la resta de la llet, la pinya, el sucre i el suc. Coleu-ho amb un colador fi per tal de treure els fils de la pinya. Poseu aquesta barreja en un cassó al foc fins que estigui a punt de bullir.
  3. A part, bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena ja dissolta. Afegiu la mescla calenta de la pinya, barregeu-ho i torneu-ho a posar-ho tot al foc, remenant-ho sense parar.
  4. Quan arrenqui el bull, traieu la crema del foc i repartiu-la a les copes. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto