Què cuinar La Vanguardia

Aquestes natilles són molt lleugeres i ràpides de preparar; a més, els ingredients són tan senzills que segur que sempre els tens per casa… La recepta original està escrita per a Thermomix, però jo les vaig fer sense, seguint el procediment habitual per preparar unes natilles normals. La principal diferència és que aquestes porten unes rodanxes de pinya triturades.

Preparació

  1. Dissoleu la Maizena en una mica de llet.
  2. Tritureu amb el túrmix la resta de la llet, la pinya, el sucre i el suc. Coleu-ho amb un colador fi per tal de treure els fils de la pinya. Poseu aquesta barreja en un cassó al foc fins que estigui a punt de bullir.
  3. A part, bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena ja dissolta. Afegiu la mescla calenta de la pinya, barregeu-ho i torneu-ho a posar-ho tot al foc, remenant-ho sense parar.
  4. Quan arrenqui el bull, traieu la crema del foc i repartiu-la a les copes. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto