Consells de cuina La Vanguardia

Aquestes postres es prenen en una copa, que sempre fa més festa. Per muntar-la, cal anar alternant capes de natilles de pinya i natilles de xocolata, una mica al gust de cadascú. Com que les natilles de pinya ja les tinc explicades aquí, només poso la recepta de les natilles de xocolata.

Preparació

  1. Dissoleu la Maizena en una mica de llet. A part, bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena ja dissolta.
  2. Poseu en un cassó al foc la resta de la llet, el sucre i la xocolata, remenant-ho fins que es fongui la xocolata. Quan estigui ben calent, aparteu-ho del foc, afegiu-hi la mescla d’ous amb Maizena i remeneu-ho.
  3. Torneu a posar-ho tot al foc, remenant-ho sense parar fins que arrenqui a bullir. Traieu la crema del foc i reserveu-la.
  4. Munteu la copa alternant capes de les dues natilles. Reserveu-ho a la nevera i serviu-ho ben fresquet, decorat amb una rodanxa de pinya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto