Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu la Maizena en una mica de llet. A part, bateu els ous i barregeu-los amb la Maizena ja dissolta.
  2. Poseu en un cassó al foc la resta de la llet, el sucre i la xocolata, remenant-ho fins que es fongui la xocolata. Quan estigui ben calent, aparteu-ho del foc, afegiu-hi la mescla d’ous amb Maizena i remeneu-ho.
  3. Torneu a posar-ho tot al foc, remenant-ho sense parar fins que arrenqui a bullir. Traieu la crema del foc i reserveu-la.
  4. Munteu la copa alternant capes de les dues natilles. Reserveu-ho a la nevera i serviu-ho ben fresquet, decorat amb una rodanxa de pinya.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: