Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’aire: escaldeu les herbes i reserveu l’aigua de l’escaldat.
  2. En fred, tritureu bé les herbes amb l’aigua on les heu escaldat: ha de quedar una aigua ben verda. Comenceu posant-hi la meitat de l’aigua i després aneu-hi afegint les herbes segons les aneu necessitant. Coleu-ho, poseu-ho a punt de sal i incorporeu-hi la lecitina de soja. Passeu-ho pel túrmix procurant que entri aire a l’aigua, d’aquesta manera s’anirà formant una escuma (aire), que és el que fareu servir.
  3. Feu les navalles a la planxa o en una paella, emplateu-les i col·loqueu-hi a sobre cireres i cumquats, i una mica de l’aire d’herbes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: