Què cuinar La Vanguardia

Ja ha començat l’època d’aprofitar les sobralles nadalenques per fer postres diferents. Tan bons que són els torrons el dia de Nadal i després, passades les festes, no hi ha qui se’ls mengi… Una bona opció són aquestes neules farcides, que serveixen per acabar les restes de torrons i de neules, abans no es facin malbé.

El torró per a la mousse pot ser qualsevol, de Xixona, de gema, de coco, de praliné… Les neules que van millor són les amples, són més fàcils de farcir. I un consell: val la pena esperar a l’últim moment a farcir les neules, ja que així no s'estoven. El que he fet jo és banyar-les amb xocolata i reservar-les ben tancades. A part, he fet la mousse i l’he guardat a la nevera dins la mànega de pastisseria, a punt de fer servir. En el moment de menjar-les, només cal farcir les neules (amb la mànega és molt ràpid) i cap a taula a menjar!

 

Preparació

  1. Foneu la xocolata i banyeu les neules fins a la meitat. Deixeu refredar la xocolata i reserveu-les.
  2. Tritureu el torró (depenent del tipus de torró va bé afegir un rajolí de la nata líquida, es tritura més fàcilment).
  3. Barregeu el torró amb la nata muntada i poseu la mousse dins una mànega de pastisseria. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Al moment de menjar-les, farciu les neules i serviu-les immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto