Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un bon company per a Inedit de Damm

Inedit va néixer el 2008 per part dels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l'equip de sommeliers d'elBulli, com una cervesa pensada especialment per acompanyar, amb el màxim respecte, la nova gastronomia, plena de contrastos i matisos aromàtics. Per això, aquests noodles amb crema de gambes i llet de coco són ideals per gaudir-la.

La cervesa Inedit es fa a partir de dos tipus de cerveses: cervesa de malta d'ordi tradicional i cervesa de blat. Inedit està aromatitzada amb espècies, que li aporten singularitat i la converteixen en una cervesa especial i única. D'alta intensitat i complexitat al nas, les notes d'espècies dolces i fruites es barregen amb la sensació de llevat fresc i el caràcter floral. El carbònic és subtil i serveix per realçar les aromes en boca. Es desenvolupa cremosa, suau i versàtil quan es combina amb el menjar i té un postgust llarg i afable. 

Preparació

  1. Netegeu les gambes, retireu-ne els caps i peleu-les. En una cassola amb oli d’oliva, sofregiu els caps i les peles de gamba, pressionant-los bé amb una cullera perquè deixin anar tot el suc. Passats uns minuts, afegiu-hi el brou de peix, la llet de coco, la nata i les fulles de llima kafir, feu que arrenqui el bull i feu-ho coure a foc suau 12 min.
  2. Peleu i piqueu molt finament una ceba, el gingebre, l’herba llimona i l’all.
  3. En una cassola amb una mica d’oli d’oliva, sofregiu-ho tot fins que la ceba estigui translúcida. Empolsineu-hi la farina, remeneu-ho i incorporeu-hi el brou de gambes, colat per un xinès, i feuho coure uns minuts més.
  4. Coeu els noodles segons la informació del fabricant i acabeu-ne la cocció saltant-los amb les gambes i la salsa de coco. Serviu-ho amb pela de llima ratllada per sobre, unes fulles de coriandre i una ceba tendra tallada finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: