Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als nyoquis de patates i Idiazabal: bulliu les patates amb la pela. Peleu-les, aixafeu-les, salpebreu-les i barregeu-les amb el rovell d’ou, la farina i el formatge Idiazabal ratllat.
  2. Feu-ne boletes i doneu-los forma de nyoquis. Feu-los coure amb aigua gairebé bullent, 1 min, escorreu-los i reserveu-los.
  3. Per a l’emulsió d’avellanes: en un cassó, ofegueu la ceba a foc lent i afegiu-hi els ceps nets i trossejats, l’all, la branca de farigola i les avellanes.
  4. Mulleu-ho amb el brou, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho reduir a la meitat.
  5. Afegiu-hi la llet i deixeu-ho coure durant uns minuts.
  6. Passeu-ho pel túrmix i el colador xinès. Reserveu-ho.
  7. Per al cruixent de parmesà: amb l’ajuda d’una cullera, estireu el parmesà ratllat en forma circular i enforneu-ho 3 min. Traieu-ho del forn i doneu-li la forma desitjada. Deixeu-ho assecar.

MUNTATGE

  1. Poseu els nyoquis calents en una cocota.
  2. Salteu els bolets de temporada amb mantega i escampeu-los sobre els nyoquis.
  3. Emulsioneu la crema d’avellanes ben calenta amb el túrmix i afegiu-la sobre els nyoquis.
  4. Acabeu-ho amb la teula cruixent de parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: