Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el vas les ametlles i programeu 4 s, velocitat 5. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  2. Sense rentar el vas, poseu-hi la ceba i l'all i programeu 3 s, velocitat 5. Baixeu amb l'espàtula les restes de ceba i all de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  3. Incorporeu-hi l'oli i programeu 8 min, temperatura Varoma, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi l'ametlla reservada, la salsa de tomàquet, el pebre vermell, el safrà, el vi blanc, el fumet i la sal. Col·loqueu el recipient Varoma en la seva posició amb les patates i les orades assaonades. Programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  5. Serviu les orades empolsades de julivert picat acompanyades de la salsa i les patates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto