Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el vas les ametlles i programeu 4 s, velocitat 5. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  2. Sense rentar el vas, poseu-hi la ceba i l'all i programeu 3 s, velocitat 5. Baixeu amb l'espàtula les restes de ceba i all de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  3. Incorporeu-hi l'oli i programeu 8 min, temperatura Varoma, velocitat 3.
  4. Afegiu-hi l'ametlla reservada, la salsa de tomàquet, el pebre vermell, el safrà, el vi blanc, el fumet i la sal. Col·loqueu el recipient Varoma en la seva posició amb les patates i les orades assaonades. Programeu 15 min, temperatura Varoma, velocitat 2.
  5. Serviu les orades empolsades de julivert picat acompanyades de la salsa i les patates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto